Seurakunnissa soi

Seurakunnissa ympäri Helsinkiä järjestetään useita konsertteja Kirkko soikoon -festivaalin aikana. Erityisesti Marian ilmestyspäivänä 13.3. kuullaan juhlapyhään liittyvää musiikkia. Helsingin seurakuntien urkurit pitävät konsertteja omissa kirkoissaan.

ti 25.7.2017

ELÄMÄ, OTA MINUT KIINNI - Musiikillinen kesäkahvila Käpylän kirkossa

25.7.2017  klo  18:00 Käpylän kirkko

Lauluntekijä Emma Pihkalan helppoja ja vaikeita lauluja rakkaudesta. Emma Pihkala, piano ja laulu, Mikko Helenius, bandoneon ja harmonikka, Elsa Sihvola, sello.

Kesäkahviloissa on kahvia klo 18 ja musiikkia kirkkosalissa alkaen klo 18.30. Vapaaehtoinen kahvimaksu menee Kirkon Ulkomaanavun hyväksi. Tervetuloa!

ti 1.8.2017

5 TANGO SENSATIONS - Musiikillinen kesäkahvila Käpylän kirkossa

1.8.2017  klo  18:00 Käpylän kirkko

Tangon tunnelmaa kesäillassa. Neue Quartet –jousikvartetti ja Mikko Helenius, bandoneon, eisttävät Astor Piazzollan musiikkia. Mukana pastori Freija Özcan ja diakonissa Elisa Hapuli.

ti 8.8.2017

SUOMALAINEN RUKOUS - Musiikillinen kesäkahvila Käpylän kirkossa

8.8.2017  klo  18:00 Käpylän kirkko

Rukouksia, psalmi- ja instrumentaalimusiikkia sekä hengellisiä lauluja Suomen 100-vuotisjuhlavuoteen liittyvässä kahvilassa. Pastori Kaisa Heininen, diakonissa Elisa Hapuli. Katja Mäkiö ja Hiski Wallenius esittävät mm. Ilmari Krohnin, Eero Erkkilän sekä Jaakko, Ilkka ja Taneli Kuusiston musiikkia. Yhteislauluja.

to 24.8.2017

VAIVAUKSIA - Taiteiden yön konsertti Oulunkylän kirkossa

24.8.2017  klo  21:00 Oulunkylän kirkko

Taiteiden yön konsertti klo 21 Oulunkylän kirkossa (Teinintie 10). Mikko Helenius & Antti Vuori -ensemblen sovituksia Siionin virsistä. Vapaa pääsy.